Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Vallejo

Ebben a kategóriában Vallejo makettfestékeink bőséges kínálatából válogathatsz. Itt megtalálsz Model Color, Model Air, Game Color és számos további festékszériát. Szerezz be speciális Vallejo festékszettet is!

Egyéni kívánalmak szerint festékszóróhoz való magas minőségű akrilfestékek közül is szemezgethetsz, ilyenek például a Model Air típusba tartozók. Kifogástalan fedést biztosítanak, emellett gyors száradásuknak köszönhetően öröm a festési folyamat. A Game Color széria termékeit viszont ecsetes felhasználásra ajánljuk, ugyanakkor hígítással szórópisztolyos alkalmazáshoz is ideálisak. 

Bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy egy makett a színek által kel igazán életre, az egész folyamat során ez a lépés az egyik legfontosabb. A festés is éppoly aprólékos, mint maga az összeszerelés, ezért lényeges kérdés, hogy mely eszközökkel és milyen típusú makettfestékekkel tudsz könnyebben dolgozni. 

Vallejo makettfestékek széles választéka 

A Vallejo termékek sokszínűsége lehetőséget teremt arra, hogy festékszóróhoz való típusok közül, ugyanakkor ecsetes eljáráshoz használandókból is válogathass. Igen kedveltek a Model Air széria termékei, illetve a Game Color típusba tartozók is. Csupán azt kell eldöntened, hogy inkább kézzel festenéd modelljeid vagy szórópisztoly segítségével. Ez legfőképp az egyéni preferenciáid és a maketted méretének, összetettségének függvénye.

A Model Color termékek között hézagok, rések javítására alkalmas tömítőpaszta is elérhető. Elsőként határozd el magad, hogy melyik festési módszert szeretnéd kipróbálni, és utána célirányosan, kifejezetten azokat a Vallejo makettfestékeket tekintsd át. 

Tippek a makettek élethűbb festéséhez

A festékszórós technika előnye, hogy egyenletes, vékony rétegben tudod felvinni a színt a kívánt felületre. Némi gyakorlás után kellő rutinra teszel szert, és egyre könnyebben, gyorsabban megy a kivitelezés. Egy festőkabinnal pedig a környezeted is megkímélheted, ugyanakkor a LED világítás megfelelő hangulatot és elszeparáltságot teremt az alkotáshoz. Az ecsetes módszerrel pedig aprólékosan, a kézügyességed révén tudsz nagyon szép hatásokat kialakítani. Akár kombinálva is használhatod.

Szerezz be minden szükséges kelléket, hogy semmi se akadályozzon a tökéletes eredmény elérésében. Webáruházunk prémium makettfestékek széles választékát kínálja. 

Hogyan érdemes keresni a termékeink között? 

Amennyiben még kezdő makettező vagy, mindenképpen azt javasoljuk, hogy egy körből szerezd be a komplett eszköztárat, amely szükséges az alkotáshoz. Tehát festékszóró berendezést, akár festőkabint, szerszámokat, kellékeket a szereléshez, emellett javítópasztákat. Amennyiben már rutinos modellező vagy és festéket keresel, ajánljuk a Vallejo maketfestékeket, böngészd át a teljes palettát, és válaszd a számodra legszimpatikusabbat. 

Használd a szűrési rendszerünket, illetve hozz létre az általad preferált szempontok szerinti listákat. Így azokat a terméket nézheted meg elsőként, melyek megfelelnek a beállított paramétereknek. Válogass bátran, majd add a kosárhoz a termékeket, ezután egy egyszerű megrendelési folyamat során megadhatod adataid, majd kiválaszthatod a számodra optimális fizetési és szállítási opciót. 

Rendelj mihamarabb, hogy pár napon belül nekiláthass legújabb projektednek! 

Ajándékként szeretnéd? Rutinosabb makettezőnek válassz nyugodtan nehezebb modellt, de ha még csak most kezd bele, akkor egy nagyobb termék ideálisabb lehet számára. Később pedig az összetettebb darabokat is kellő tapasztalattal szerelheti össze.