Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Vallejo Model Color

Ebben a kategóriában Vallejo Model Color termékeinkből szemezgethetsz. Elérhető kötéslassító akril festékekhez, továbbá akril hígítók és magas minőségű akril festékek. A Model Color széria termékeit a gyártó kifejezetten ecsetes festéshez javasolja, ugyanakkor megfelelő hígítással festékszóróval is alkalmazhatók. Tökéletes fedést garantálnak, valamint gyors száradás jellemzi őket. 

 

Webáruházunkból fényes és matt fedőlakkok is beszerezhetők. Hézagok, rések, építési hibák kijavításához tömítőpaszta is rendelkezésedre áll! Széles választékunkban vízbázisú folyékony maszkolók is helyet kaptak. Válogass bőséges termékpalettánkból!


235termék 121
235termék 121

A Vallejo termékek sokszínűsége lehetőséget teremt, hogy olyan festékekkel dolgozhass, melyek ecsetes felhasználás mellett is ideálisak, és hígítás mellett festékszóróval való munkára is alkalmasak. 

 

Vallejo Model Color választékunk 

 

Webáruházunk Vallejo makettfestékek termékkörében lévő Model Color kínálatunkból számos színárnyalatot elérhetsz, ugyanakkor az akril festékek mellett tömítőpasztákat és fedőlakkokat is rendelhetsz! Ez a termékcsalád kifejezetten a makettezőknek, figurafestőknek készült, figyelembe véve speciális igényeiket. 

 

A festés során kelnek életre a miniatűr példányok, ilyenkor a színek által egészen valóságossá válnak. Az egyedi effektek révén pedig még realisztikusabbá válnak, kevésbé tűnnek “játéknak”. Természetesen nem csupán technika és gyakorlat kérdése, az alapanyagok helyes megválasztása sem elhanyagolandó szempont. Azontúl, hogy el kell sajátítani az ecsetes festési mód fortélyait és a szórópisztolyos módszert is, meg kell találni a saját rendszerünket. A sok ajánlás közül pedig később azt alkalmazni, amivel a legszebb eredmények érhetők el. 

 

A Vallejo Model Color festékek bőséges kínálatának böngészése során segítségül hívhatod a jobb oldalon található szűrőrendszerünket. Itt lehetőséged nyílik főcsoport alapján szűkíteni a kört, mint például tömítő, maszkoló, lakk. 

 

A termékek felett található listanézeten is állíthatsz, igényed szerint. Ár szerint növekvő vagy csökkenő listát is készíthetsz, de megtekintheted a legnépszerűbb árucikkeket is vagy a legfrissebben feltöltötteket. 

 

Hogyan válaszd ki a tökéletes makettfestéket?

 

Ahhoz, hogy igazán valósághű hasonmásokat hozhass létre, gondosan kell megválasztani a színárnyalatokat és a festék típusát is. A Vallejo Model Color termékek amolyan jolly jokerek, hiszen ecseteshez és szórópisztolyos festéshez egyaránt bevetheted őket. Hígíthatók, és nagyon szép fedést biztosítanak kiváló tapadási képességüknek köszönhetően. Ráadásul számos színárnyalat közül válogathatsz. 

 

A szín kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a gyártó ajánlását, nézegethetsz fotókat, és komolyabb eredetkutatásba is kezdhetsz, attól függően, hogy hobbiból alkotsz, vagy már versenyre készülsz. 

 

Kezdőként célszerű a legnépszerűbbekkel és a legkelendőbbekkel kezdeni, de nyugodtan többfélét is kipróbálhatsz. Gyakorláshoz ideálisak a flakonok, műanyag poharak is. Haladóként viszont a jól bevált, általad kedvelt festéktípussal dolgozz. A kulcs a tapasztalásban és az akaraterőben rejlik. 

 

Festékek és kiegészítők ajándékba

 

A hagyományos, jól megszokott születésnapi ajándékok helyett remek meglepetések lehetnek egy makettezőnek például festékek és kiegészítők. Egy gondosan összeválogatott készletnek nagy hasznát veheti. Tömítőpaszták, fényes vagy matt fedőlakkok, akril festékek és hígítók, a lehetőségek tulajdonképpen végtelenek.

Szűrés
Gyártó
Főcsoport
Típus
Termék státusza