Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Wash (bemosó)

Ez a kategória wash bemosó termékkörünket tartalmazza. Innen elérhetsz panel vonal kiemelő festékeket, akril alapú átmosókat, világos rozsda átmosót, általánosat egyaránt. Egy enamel általános bemosó-átmosó folyadék sokféle színárnyalathoz alkalmazható, legyen szó fémesről vagy épp sárgás színről. Például az AK Interactive bemosók remekül felhasználhatók figurák és makettek árnyékolására, emiatt a makettezés mellett a wargame kedvelői körében is igen népszerű kiegészítők.

 

A wash termékek kellően hígak, így képesek a kisebb repedésekbe, résekbe is belefolyni, így segítve a terület kiemelését. 


118termék 121
118termék 121

Fedezd fel kínálatunkat, és szerezz be még több különleges kiegészítőt, hogy életre kelthesd a választott példányt! A jobb oldali szűrő a segítségedre lehet, különböző gyártó termékeiből szemezgethetsz, például AMMO, AK Interactive, Mr Hobby, hogy néhányat említsünk. 

 

Wash bemosó választékunk 

 

Webáruházunk széles termékpalettával vár, nem csupán gyönyörű miniatűrökkel, hanem a megalkotásukhoz szükséges kellékekkel, felszerelésekkel is! Makettkiegészítők kategóriánkból bemosókat is beszerezhetsz! Alkalmazásuk széles körben elterjedt, kezdve a modellezéstől, egészen a makettek és figurák árnyékolásáig. 

 

Imádod a wargame figurákat? Feltett szándékod, hogy megszerezd a kedvenc sereged példányait? Ez esetben nem hiányozhat otthoni készletedből néhány kiegészítő sem, például a wash termékek. Még élethűbbé varázsolnád legütősebb harci járművedet? Merülj el kínálatunkban, és szerelkezz fel, hogy profi alkotások születhessenek! A bemosó-átmosó folyadékok hígabb állagúak, ennek köszönhetően a szűkebb mélyedésekbe folyva kiemelik az adott területet. Remekül alkalmazhatók árnyékolásra figurák, modellek, makettek esetében. 

 

Az enamel panelezőkkel a panelvonalak kiemelése könnyedén megoldható. Különféle árnyalatok elérhetők, a legszélesebb kört lefedve. 

 

Kifejezetten kelendő a Tamiya Panel Line Accent Color Black, a fekete színű panel kiemelő festék, az AK Dark Wash for green, a sötét átmosó zöld színű járművekhez és a Vallejo Model Wash Black akril alapú átmosó. 

 

Mit találsz makettkiegésztőink között? 

 

Szerszámokat, különféle ecseteket, alapozófestéket, weathering termékeket, pigmenteket, bemosókat, hígítókat, és még sorolhatnánk. Rendkívül bőséges a paletta! 

 

Annak érdekében, hogy minél élethűbb alkotások születhessenek, külön kiemelnénk a weathering és a wash folyadékokat. 

 

Ahogyan egyre rutinosabbá válsz, és átlépsz a kezdő szintről a haladóbb státuszba, a legfőbb céloddá válik, hogy még realisztikusabb hasonmások készüljenek. Akár egy Chaos Space Marine sereg figurája, akár egy katonai repülő szerepel terveid között. 

 

Akkor tekinthető már remekműnek az alkotás, ha teljes mértékben elveszett a játék mivolta, és tökéletesen visszahozza az eredeti példány legapróbb jellegzetességeit is. 

 

Azt javasoljuk, hogy kísérletezz, és gyakorolj minél többet, próbálj ki rendhagyó megoldásokat is, és a jól beváltakat egyaránt. Ne félj új kellékeket, alapanyagokat megismerni!

 

Hogyan használd webáruházunkat?

 

Amennyiben konkrét céllal érkeztél oldalunkra, válaszd a releváns kategóriát, mint például “wash” vagy “makettkiegészítők”. Egyelőre inspirálódnál, nézelődnél, de még nincsen elképzelésed? Böngészd végig a legvagányabb példányokat! A makett kategórián belül számos alcsoportot találsz, így érdeklődésed szerint kiválaszthatod a számodra legizgalmasabbat. 

 

Válogass kedvedre, dönts szíved szerint!

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza