Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.
Zvezda MiG-21bis Soviet Fighter makett
Zvezda MiG-21bis Soviet Fighter makett
5 700 Ft

Zvezda MiG-21bis Soviet Fighter makett

1:72 méretarányú műanyag makett
Cikkszám
7259Z
Elérhetőség
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
Méretarány
1:72
Gyártó
Zvezda
5 700 Ft
Részletek
Az összerakáshoz szükséges festékeket, ragasztót és szerszámokat a készlet nem tartalmazza.
Adatok
A vásárlás után járó pontok
40 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
3 (3 vélemény)
(0)
(0)
(3)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Csanádi János
2021.10.07
10 kőlömböző míg 21 makett közül az egyik amelyik összehasonlítottam Az általam gyakorlásra javasolt gyártóknál jobb minőség .Dokumentációban rajzokat összehasonlítva gyengébb az eduardnál a kpnél is . Leírásokban összeállítási rajzók tekintetében a legjobbnak ítélt eduard- tol jóval gyengébb a kp -nél is. Öntési kidolgozottságban részletezettségben is gyengébb az előbb emliteteknél kár hogy a kp levette a modellfutár a kínálatból nem értem miért lehet hogy túl jó volt.Ami előnyére lehet mondani hogy bis változat. Makettversenyre nevezésre nem javaslom mert közép maximum közép kategória csak és feljavitok sincsenek hozzá.
Csanádi János
2021.04.07
Összehasonlításom másik darabja a Mig-21 kategóriában rajz dokumentásió gyenge. Csak egy 490 literes potartályt van a készletben és az sem valósághű vonalazása gyenge de legalább negatív .Az illesztéseken van mit dolgozni, lehet hogy csak az én általam vásárolt vásárolt szettben volt csak így de az alkatrész a kereten törött volt valószínű hogy gyártástechnológiában volt a hiba visszahűtéskor, és nem biztos másik dobozban is ugyan ez a helyzet .Haladóknak javasolható mert van vele mit dolgozni,fúr farag köszörül után jó dolog is lehet belőle.
Csanádi János
2021.04.05
Összehasonlításom alapján minden tekintetben gyengébb mint az eduard,a rajzok is sokkal gyengébbek és drágább is.
A törzsfelek illesztése gyengébb javítást igényel.Előnye talán annyi hogy kevesebbet kell vele szobrászkodni ha bis-t akarsz.A kp- nél is gyengébb igaz olcsóbb is.A Condor -nál viszont minden tekintetben fényévekkel jobb .