Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Autó

Ezen az oldalon modellautókat találsz márkák szerint, a modern változatoktól kezdve a retró makettekig. Válogathatsz ugyanúgy a csúcskategóriás, mai darabok közül, mint ahogyan a régi idők örökzöld járművei között is. A legismertebb márkák modelljeiből szemezgethetsz: BMW, Mercedes, Jaguar, Lotus, Maserati, Peugeot, Renault, Smart és számos további kategóriából. 

Merülj el a vagány járgányok világában, szerezd be a régóta vágyott autód kicsinyített mását, mely tökéletesen visszaadja a valóságot. Minden gyűjtő álma, hogy egy eszményi kollekciót tudhasson magáénak, mely lenyűgöző és élethű.

Sportgyűjteményt szeretnél? Vagy kifejezetten retró verdákat? Nálunk kedvedre böngészheted a valósághű modellautókat. 

Modellautók márkák szerint

Ezek a termékek fémvázból készültek, nem kell az összerakásukkal foglalkozni, ugyanis már kész makettek, nem szükséges festeni sem őket, hiszen a valóság realisztikus másaként még a festék csillogása is olyan, akár az eredeti autóé. Ezt a borítást aligha lehetne kézzel utánozni. Így ez is egyfajta előny a megalkotós darabokkal szemben.

Ami szintén mellettük szól, hogy tökéletes ajándék olyanok számára, akik kevés szabadidővel rendelkeznek, vagy nincs türelmük az efféle precíz munkához. Ennek ellenére nem kell lemondani a szép makettek nyújtotta örömökről.

Ha magad is ebbe a csoportba tartozol, válaszd a kész autómodelleket. Egyesek szerint szebbek a gyárilag készített másolatok. Biztos lehetsz benne, hogy ezek a miniatűr gépek elképesztő részletességgel adják vissza a valóságbeli járművek minden apró jellegzetességét.

Gyűjtők tanácsa 

A legkedveltebb kész makettek az autómodellek, ezek között megtalálhatók a legvagányabb modern autók, de a régi veterán járművek is. Rendkívül széles a paletta. A nagy népszerűség oka, hogy rengetegen szeretik szenvedélyesen az autókat, és ki az, aki ne akarna egy komplett kollekciót a nappalijába? A gyűjtők szerint a legideálisabb, ha vitrinbe kerülnek ezek a csodás darabok, mert úgy kellően védve vannak a portól, szennyeződéstől, másrészt az üvegezett elkülönített tér alapból figyelemfelkeltő, és odavonzza a tekintetet. Egy LED világítás még hangulatosabbá teszi.

Ugye már látod is a gyűjteményed? A webshopban 102 márka szerint kategorizáljuk a mintadarabokat, így célirányosan keresgélhetsz az egyes típusok között. Én Mercedes-rajongó vagyok. Biztosan neked is vannak nagy kedvenceid. 

Hogyan válassz autót? 

Nézz körbe az „autó” aloldalon, ahol kategóriák szerint listázhatók az adott márka darabjai. Ha még nincs konkrét vágyott típusod, akkor a böngészés segíthet eldönteni, hogy melyek állnak közelebb hozzád. A robusztusabb, vadabb kocsik vagy az áramvonalasabb sportos járművek. Mai népszerű, modern márkákból szeretnél egy összeállítást, vagy inkább koros veterán járgányok kollekcióját, melyekre rápillantva azonnal visszarepítenek az akkori időkbe.

Sokat dolgozol, így a makettezésre nem jutna elég időd? Válassz a kész modellek közül, s így anélkül is élvezheted a kiállított példányaidat, hogy össze kellene szerelned. Nem kell bíbelődnöd a festésükkel sem. 

Nem tudod megoldani a vitrines szekrényben tartást? Ez esetben a könyvespolcon vagy a tv-állványon is szuper helyük lehet. Emellett remek ajándékötlet az autóőrülteknek. Bármilyen alkalomra és korosztálynak szuper meglepetés. Időtálló szuvenír, amely méltó dísze az otthonoknak.