Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Alpine

Ebben a kategóriában Alpine modellautóinkat találod, melyek között vagány, sportos kinézetűek, régi időket idéző szériák és klasszikus darabok is fellelhetők. Többféle szín közül válogathatsz. Ezek az autók kész makettek, tehát nem kell az összeállításukkal, festésükkel időt tölteni, már kiállításra kész példányok.

Bővítenéd gyűjteményed? Esetleg egy újat hoznál létre, kizárólag járművekből? Nálunk a legjobb helyen jársz, hiszen rendkívül széles a termékpaletta. Szemezgess a kínálatunkból, és rendelj meg egy újabb gyönyörű, realisztikus autómodellt! Töltsd meg vitrined különleges darabokkal!


14termék 114

Nálunk, a Modellfutárnál mindenki imádja a maketteket, ezért a webáruházunkat is úgy terveztük meg, hogy a legtöbb egyedi igényre megoldást nyújtsunk. Amennyiben kész modellt választanál, bőséges kínálat áll rendelkezésedre, ha viszont szeretsz szerelgetni, és örömödet leled a színezésben, ez esetben is kedvedre válogathatsz az összerakható makettjeinkből. 

 

Alpine modellautók sokfélesége

 

Az Alpine modellek egyértelmű előnye, hogy gyári makettek, azonnal kiteheted őket a vitrinedbe vagy a könyvespolcra, ahová eltervezted. Nem probléma, ha kevés a szabadidőd, vagy annyira túlhajszolt napokat élsz meg, hogy nem lenne türelmed az összeszereléshez. Nem vagyunk egyformák, egyesek szeretik az aprólékos, maguk által összeállított példányokat, mások a kész maketteket részesítik előnyben. 

 

Ebben a kategóriában a sportosabb formákat kedvelők, de a régi járgányok szerelmesei is bőven találnak választási opciót. Az Alpine márkán belül ugyanis többféle szín és forma szerint felsorakoztattunk több lehetőséget. 1:18-as és 1:43-as méretarányú modellek is elérhetők. Ehhez használd a jobb oldali sávban lévő szűrési rendszert. Az általad preferált gyártó szerint is listázhatod termékeinket, így célirányosabban böngészhetsz. Nagyobb képért kattints a fotóra vagy a makett nevére, így alaposabban szemügyre veheted az autókat. 

 

Makettgyűjtemény kész modellekből

 

A kész makettek nagyszerű ajándékok, és általuk nagyon igényes gyűjtemények is kialakíthatók. Ehhez nincs szükséged másra, csak egy erre alkalmas vitrinre, amelyben kellően védve lesznek a szennyeződéstől, emellett a portalanításukra sem kell külön figyelmet fordítani. Ezek a modellek időtálló, strapabíró anyagból készültek, hosszú időn keresztül tartják a minőségüket. A vitrin esetében még jobban emelhet a hangulaton, ha LED világítást is beszereltetsz. Így igazi különlegessége lehet egy “makettsarok” a nappalidnak, melyre minden ismerősöd rácsodálkozhat.

 

Másokat is szívesen megfertőznél ezzel a hibbival? Válassz kész modellautóinkból egy vagány típust, és add meglepetés gyanánt! Sokan vágynak egy összeállításra a számukra kedves autómárkákból, ez a cél nem elérhetetlen. Nálunk, a Modellfutárnál minden adott, hogy bárki megvalósíthassa ezt az álmot. A valósághű replikák elérhető közelségbe kerülhetnek, csupán egy leadott rendelés, és már ott díszeleghetnek a lakásban. Válogass márkák szerint, fusd át komplett autómodell kollekciónkat!

 

Hogyan válassz autóinkból?

 

A választás olykor nehéz, hiszen ennyi csodálatos makett közül általában több is megtetszik. A kész modellek kategórián belül az egyes márkák szerint kereshetsz, mint például az Alpine alkategória, itt pedig a szűrő segítségével beállíthatod a kívánt méretarányt, gyártót, és elkezdheted az autók átnézését. Azt javasoljuk, hogy olyan típust válassz, amely régi vágyálmod, és aztán egyre bővítheted a gyűjteményed akár Alpine márkákkal, akár vegyesen többféle makettel.

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Típus
Anyaga
Termék státusza