Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Austin

Ebben a kategóriában Austin modellautó választékunkat találod, melyek között 1961-es Cult-Scale mini Cooper, Kyosho Sprite Open 58-as tető nélküli vagány fazonok, sőt Corgi Austin London Taxi The Beatles 2014-es modellek közül is válogathatsz.

 

Bőséges a választék a színeket és a különféle szériákat tekintve is. Ezek a különleges, valósághű makettek azonnal kitehetők a vitrinbe, de akár a könyvek mellett vagy egy külön polcos állványon is jól mutatnak. Vigyél színt a nappalidba, töltsd meg élettel realisztikus autómakettek által! A gyári modellek gyönyörű kivitelezésűek, az eredeti járművek minden apró kis jellemvonását hűen tükrözik.


39termék 121
39termék 121

Válassz kész makettet, hozz létre egyedi autógyűjteményt! A kész modellek előnyösek mindazoknak, akik csupán gyönyörködni szeretnének bennük, vagy épp nem jut elég idejük az összeállításukra és festésükre. Meglepetésként is ideálisak. 

 

Austin modellautók széles választéka

 

Corgi Austin London Taxi makettek, 1970-es Mini English Flag mintával ellátott autók, 72-es Silas Maxi modellek és számos további különleges típus közül válogathatsz. Bőséges a termékpaletta a veterán, tető nélküli vagány verdáktól kezdve egészen az elegáns, régi filmekben feltűnő darabokig. Imádod a 80-as éveket? Szeretnél egy 1989-es Edicola Fairway FX4 kocsimakettet? Bármelyik típus a tiéd lehet! Ezekkel az egyedi példányokkal megidézheted ezeket az időket, és bármikor visszarepülhetsz az adott korszakba. Néhány kattintás, és a kanapéról szemlélheted őket. 

 

Alakíts ki komplett makettgyűjteményt a vágyott modellekből! Dobd fel lakásod nem mindennapi Austin modellekkel! A fehér színű darabok tetszenek, vagy épp a klasszikus fekete, netán a világoskék? Nálunk, a Modellfutárnál kedvedre válogathatsz, hiszen folyamatosan bővítjük készletünket, hogy mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat. 

 

Kész makettek ajándékként 

 

A gyári példányok egyik előnye, hogy remek ajándékötletek, ugyanakkor nagyon szép, igényes kivitelezésűek. Az ívek, a formák, a színek, a mintázat, minden apró vonás tökéletes mása az eredetinek. A kézzel megalkotott változat a legrutinosabb makettezőnek sem biztos, hogy ugyanígy sikerül. Ami még a kész darabok mellett szól, hogy akik nem szeretik az aprólékos munkákat, számukra is örömteli, ha megcsodálhatják ezeket az igényes autómaketteket. Mindezt anélkül, hogy küszködniük kellene az összeállítással. Egyesek úgy hiszik, hogy nem rendelkeznek olyan mértékű türelemmel, hogy kifogástalanul végigjárják a festés lépéseit, a gyári makettek már kiállítható állapotban érkeznek. Csupán a helyüket kell kiválasztani. 

 

Merülj el izgalmas autómodell választékunkban, melyet márkák szerinti lebontásban gyűjtöttünk össze! Itt megtalálod az összes, számodra kedves kocsimakettet, melyeket aztán gondosan elhelyezhetsz otthonodban. Nem kell mást tenned, mint átfutni a kínálatot a saját igényeid szerinti listanézettel. Így azok a termékek jelennek meg az első találatok között, melyek például a legnépszerűbbek, vagy utoljára lettek feltöltve. 

 

Hogyan rendelj tőlünk? 

 

A Modellfutárnál mindenki imádja a maketteket, ezért különösen fontos számunkra, hogy könnyen megtaláld a keresett modelleket. Használd a kategóriaoldalakat, ez esetben az “Autók” kategórián belül a neked szimpatikus alkategóriákat, mint például “Austin” modellautók vagy “Mercedes” márka, majd ha kiválasztottad a terméket, add a kosárhoz. Ezután már csupán néhány kattintás, és az adataid megadásának végeztével el is kezdjük feldolgozni a rendelésed. Tervezheted is az új autód helyét!

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Továbbiak
Típus
Anyaga
Termék státusza