Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Ferrari

Ebben a kategóriában Ferrari modellautók bőséges választéka vár! Egy tűzpiros Burago Laferrari 2013-as modell vonz? Netán egy Art Model 340-es Mexico Spider 1953-as példány a régi vágyad? Webáruházunk széles választékot biztosít a márka szerelmeseinek, többféle méretarány és gyártó alapján. Válogathatsz például Best Model, Burago, Looksmart gyártó termékei közül, és még sorolhatnánk.

 

A jobb oldali szűrő mindenben a segítségedre lehet! Személyre szabott beállításokkal célirányosan és gyorsan kereshetsz. Merülj el a neked tetsző modelltípusok világában, és gyűjtsd be az összes szimpatikus Ferrari autót! Hozz létre ütős gyűjteményt vitrinedben, mely lenyűgözi barátaidat!


705termék 121
705termék 121

Egy kész modell már azonnal kitehető, nem igényel festést, összeállítást, hiszen ezek gyári példányok. Egyesek szerint sokkal szebbek és aprólékosabban kidolgozottak, melyek az eredeti jármű minden jellegzetességét tartalmazzák. 

 

Ferrari modellautók vegyes, sokszínű kínálata

 

A modellautók márkák szerinti kategóriája széles választékot kínál kész modellek terén. Ezeknek a példányoknak a legfőbb előnye, hogy már kiállítandó állapotban vannak, nem szükséges összerakni, festeni. Nem rendelkezel elegendő szabadidővel, vagy nincs türelmed az aprólékos makettépítéshez? A gyári makettek révén nem kell lemondanod a Ferrari autók nyújtotta élményről! Olyan gyűjteményt hozol létre, amilyet csak szeretnél!

 

Termékpalettánkban különböző méretarány szerint is válogathatsz, melyet a jobb oldali szűrő segítségével állíthatsz be. Lehetőséged van a Ferrari miniatűröket más-más listanézet alapján megjeleníteni. A legnépszerűbbek közé tartozik például a 87-es KK-Scale Ferrari F40-es típus, a Best Model 308 GTS 1982 F1 Parade Mexico GP példány. Kilistázhatod őket betűrendben is akár, vagy épp növekvő árkategória szerint. A legfrissebben feltöltöttek közül válogatnál? Érdekelnek az újdonságok? Ez esetben a “felvitel szerint (legutolsó az első)” opció a segítségedre lesz!

 

Vagány verdák gyűjtőknek

 

Imádod a Ferrari autókat? Minden vágyad, hogy komplett gyűjteményt hozz létre, kizárólag a kedvenc típusaidból? Ütős palettánk révén a legkülönlegesebb darabokat is beszerezheted! A valóságbeli járművek realisztikus mását a saját otthonodban állíthatod ki, a nappalidban, a könyvespolcon, a dolgozószobában, de akár vitrinbe is teheted őket. LED világítással még hangulatosabbá teheted, így a lakásod legszebb éke lehet. 

 

A kész autómakettek gondosan kidolgozottak, tartalmazzák az összes kis jellemvonását az eredeti példányoknak. Ezek a csodás másolatok nagyszerű ajándékötletek is! 

 

A márka iránt rajongóknak tökéletes születésnapi, karácsonyi meglepetés egy efféle kész modell. Csupán azt kell kiderítened, hogy melyik széria nyerné el leginkább a megajándékozott tetszését. 

 

Hogyan igazodj el a Modellfutár oldalán?

 

Webáruházunkban a kategóriák segítségével gyorsan és célirányosan kereshetsz. Márkák szerint csoportosítva találod a legnépszerűbb típusokat, mint Ferrari, BMW, Mercedes-Benz, Porsche. Klasszikus márkák és luxuskategóriás példányok egyaránt helyet kaptak termékkörünkben. Ajánljuk teljes autómodell választékunkat, amennyiben inspirálódnál, nézelődnél. Konkrét elképzeléssel pedig válaszd az általad preferált márkát, és szemezgess az ütős kocsik felhozatalából!

 

Rendelj mihamarabb, csupán néhány kattintás, és munkatársaink máris nekilátnak rendelésed összekészítésének!

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Anyaga
Termék státusza