Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Porsche

Ez a kategória Porsche modellautók széles választékát kínálja, itt kedvedre válogathatsz a szebbnél szebb verdák közül. Egy Norev 911 E Coupe 1970-es modell nyerte el a szíved? Netán egy Schuco 550 A Spider 1955-ös példányt szeretnél a dolgozószobádba? Bármelyik típusról legyen szó, nálunk megtalálhatod régi vágyad! Sőt, komplett Porsche gyűjteményt is létrehozhatsz, melyek helyet kaphatnak LED-es vitrinedben. Így garantáltan megtapasztalhatod az ütős verdák nyújtotta különleges élményt, és lenyűgözheted összes ismerősödet.

 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző modelltípusokat, ebben segítséget nyújt a jobb oldali szűrés opció.


672termék 121
672termék 121

Szűrhetsz méretarány, gyártó és típus szerint, így célirányosabban szemezgethetsz termékpalttánkból. Amennyiben nézelődnél, és szeretnél minden Porsche járgányt megtekinteni, állíthatsz a listanézet módjai alapján is. Az újdonságok megtekintése és a legnépszerűbb példányok előresorolása szintén megoldható, csupán a szimpatikus listarendezési opciót állítsd be. 

 

Porsche modellautók gyűjtőknek és ajándékként

 

Modellautók márkák szerint kategóriánk széles választékot kínál gyári, kész miniatűrök terén. Ezek legfőbb előnye, hogy már kiállítandó autók, nem igényel energiát az összeállításuk és a festésük. Egyesek úgy vélik, hogy aprólékosabban kidolgozottak, és a készítendő autómakettek aligha lehetnek ugyanilyen szépek. Természetesen ez egyénfüggő. 

 

Magad is úgy hiszed, hogy nincs elegendő türelmed és időd a megalkotásukra? Ez esetben sem kell lemondanod a realisztikus hasonmások nem mindennapi világáról. Éppen neked és a hozzád hasonlóan idő szűkében lévő gyűjtőknek találták ki a kész autómodelleket! Nem utolsósorban nagyszerű ajándékötletek is, képzeld el, hogy egy Porsche-rajongó barátodat megleped a legkedvesebb típusával. Biztos lehetsz benne, hogy igazán személyes, szívhez szóló meglepetésben lesz része. 

 

A legnépszerűbb példányok közé tartozik a Truescale 911 964 RUF CTR Coupe 1987-es sárga autó és a Solido 911 964 RWB Rauh Welt 1992-es változat. 

 

Vagány járgányok a nappali felturbózására

 

A gondosan összeválogatott Porsche autóidat elhelyezheted szinte bárhol, a nappalidban központi elemként vagy akár a dolgozószobádban is. Érdemes jól látható helyet választani, speciálisan erre a célra kialakított kis sarkot, vitrines szekrényt például. A legkedvesebb darabjaidat pedig a tv-állványra, íróasztalra is teheted. A lehetőségek bőségesek, akár a könyvespolcodat is felturbózhatod egy Minichamps Porsche 911 992 GT3 Coupe 2021 Black Wheels valósághű példánnyal. 

 

Ahhoz, hogy otthonod még egyedibbé válhasson, mutasd meg barátaidnak és ismerőseidnek a szenvedélyed! Az egyes modelleknek külön történetük van, melyek megelevenedhetnek azáltal, hogy beszélsz róluk, és bemutatod őket. A gyűjtők legfőbb tanácsa, hogy zárható, üveges szekrényben optimálisabb a tartásuk, hiszen így nem porosodnak és szennyeződnek. Persze egy-két darabot elérhető közelségbe tehetsz.

 

Hogyan találd meg álmaid autómodelljét? 

 

Webáruházunk kategóriákba sorolva tartalmazza széles termékkörét, így könnyebben eligazodhatsz. Kész gyári termékek között márkák szerint lebontva találod a legnépszerűbb és legkülönlegesebb szériába tartozó verdákat. Elérhetsz Mercedes, Porsche, Lexus kocsikat, és még sorolhatnánk. Elsőként válaszd ki a kedvenc márkádat, majd a jobb oldali oszlopban a méretarány, gyártó, típus alapján leszűkítheted a kört. 

 

A megrendeléshez csupán néhány adatod megadása szükséges, és máris tervezgetheted az új jövevény helyét!

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Anyaga
Termék státusza