Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

AC Cobra

Ebben a kategóriában AC Cobra modellautóinkat találod, melyek kész makettek, így nem kell az összeszerelésükkel és festésükkel foglalkozni. Különféle típusú és színű autókból válogathatsz, akár a tető nélküli szériák, akár a sportosabb külleműek vagy épp a régi bogár hátú fazonok tetszenek.

 

A legszélesebb termékkörből szemezgethetsz, hogy különleges, változatos makettgyűjteményt hozhass létre. A gyűjtők álma, hogy egy LED világítással ellátott vitrinben a veterán verdáktól kezdve egészen a modern kori, sportosabb járgányokig minden típus helyet foglaljon.


6termék 16

Ajándékba adnál egy ilyen kivételes, realisztikus autómodellt? Remek választás meglepetés gyanánt az autók szerelmeseinek, és mindazoknak, akik szeretnék otthonukba hozni az adott korszak hangulatát egy-egy arra jellemző darabbal. 

 

Valósághű kész modellek 

 

Ezek a gyári makettek gyönyörű kivitelezésűek, tökéletesen visszaadják a valóságbeli jármű sajátosságait. Leginkább azoknak ajánlottak, akiknek nincs elegendő szabadidejük vagy épp türelmük az összeállításukhoz. Számukra sokkal praktikusabb egy kész darab, amely egyből kiállítható, és nem kell pepecselni a szereléssel és színezéssel. Meglepetésként is ideális választás, különösen autókedvelőknek, gyűjtőknek. Az autómakettek által sokkal színesebbé, izgalmasabbá tehető egy nappali. A legjobb, ha üveges szekrénybe kerülnek, így kellően védve lesznek a portól és szennyeződéstől. Ugyanakkor egy-egy polcon, könyv mellett, akár TV-állványon is igényesen elhelyezhetők.

 

A Modellfutárnál imádjuk a szép példányokat, és mindenki számára biztosítjuk az általa leginkább kedvelt típust, formavilágot és színt. Nem probléma, ha éppen a régi korok járművei vonzanak, akkor is találsz kedvedre valót, ha egy napjainkban használatos modellt preferálsz inkább. 

 

AC Cobra modellautók széles választéka 

 

Harsányabb élénksárga színű kocsi, tűzpiros tető nélküli modell, elegáns fekete járgány, nálunk vegyesen megtalálsz többféle változatot. Könnyen rabul ejtenek a különleges formák és színek? Éppen az a célunk, hogy örömödet leld ezekben a makettekben. Az AC Cobra autómodellek a vitrined legkülönlegesebb elemeiként az összes vendégedet lenyűgözik. A választáshoz használd a szűrőrendszernél található méretarány beállítást, így az általad keresetteket jelenítheted meg. Szeretnéd nagyobb méretben is megnézni a makettet? Kattints a képre vagy a modell nevére, és máris láthatod.

 

AC Cobra modellautóink mellett ajánljuk, hogy böngészd végig autóink bőséges választékát márkák szerint is! Így biztosan elég inspirációt gyűjtesz, akár magadnak válogatsz, akár egy barátodnak. 

 

Hogyan rendelj webáruházunkból? 

 

Konkrét márkatípust keresel? Ez esetben használd a “kész modellek” alatti “Autó” kategóriát, amelyben márkák szerint keresgélhetsz. Azon belül pedig megtalálod az egyes márkák példányait, mint például AC Cobra, BMW, Mercedes, a határ a csillagos ég. Alkosd meg a tökéletes makettgyűjteményt, és szerezd meg a régóta vágyott darabokat. A modellek révén bármely autó elérhető közelségbe kerülhet, méghozzá a dolgozószobádba vagy épp a nappalidba. Létrehozhatsz azonos márka termékeiből kollekciót, de vegyesen is, amire épp vágysz. Amint megvannak a szimpatikus modellek, csupán add a kosárhoz. A megrendelési folyamat befejezésével már el is kezdjük a feldolgozást, hogy néhány napon belül gyönyörködhess új autóidban. Jutalmazd meg magad, szerezz örömet barátaidnak!

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Típus
Anyaga
Termék státusza