Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Matrica

Imádod a makettezést? Szeretnéd még különlegesebbé varázsolni a gondosan megalkotott példányodat? Ez esetben a legjobb helyen jársz! Makettmatricáinkat méretarányok szerint csoportosítva találod a bőséges választékunkat! Az egyes termékekre kattintva informálódhatsz annak kapcsán, hogy milyen modelltípushoz megfelelőek.

 

Elsőként a megfelelő méretarányt válaszd ki, ezután pedig hívd segítségül a jobb oldali szűrőnket! A listanézet opciói szintén meggyorsítják a keresést, eszerint kislitázhatod a matricákat népszerűség alapján, megtekintheted az újdonságokat, de egyszerűen ár szerint is beállíthatod növekvő vagy csökkenő sorrendben.

A makettezésben a legcsodálatosabb, hogy elmélyülten, felszabadultan alkothatsz. A legkülönlegesebb járműveket keltheted életre! Neked melyik terület a kedvenced? A katonai repülők, netán a harci járművek, esetleg az autómodellek? Bármelyik irányvonal hoz lázba igazán, ne feledkezz meg a matricákról sem, melyek még élethűbbé, színesebbé varázsolják műveidet! Ezek a realisztikus miniatűrök az eredeti gépek minden jellegzetességét magukon viselik, de hogy ezt mennyire tudod megjeleníteni, egyedül rajtad és eszközeiden múlik!

 

Makettmatrica legkedvesebb modelledhez

 

Webáruházunkból minden létfontosságú kelléket beszerezhetsz, melyekre nagy szükséged lehet az alkotási folyamat során. Makettkiegészítők termékkörünkben találod a matricákat, melyeket méretarány szerint további alcsoportokba rendeztünk. Termékpalettánkban helyet kaptak a méretarány-függetlenek is! A könnyebb eligazodás és célirányos keresés érdekében használd a szűrőket, illetve a listanézet neked tetsző lehetőségeit. 

 

A matricák felvitelét megoldhatod kemikáliák igénybevétele nélkül, ugyanakkor választhatod a segédanyagokkal történő felhelyezést is. Első esetében vizet használsz, utóbbinál pedig speciális lágyító és feszítő alapanyagot. Ennek köszönhetően szépen rásimulhat a felületre. Bármelyik eljárásmódot preferálod, a minél szebb eredmény érdekében ne feledkezz meg a légbuborékok kinyomkodásáról! Ez az esztétikus, igényes végeredmény alapja, melyet könnyen megtehetsz például fülpucolóval. A segédanyagos módnál a feszítő anyag felvitele előtt nyomkodd ki a felgyűlt légbuborékokat!

 

Mit találsz a makettkiegészítők termékkörünkben? 

 

Alapozófestéket, hígítót, ragasztót, matricát és még sorolhatnánk! Azon belül találsz például 1:72-es méretarányba tartozó matricákat, melyek igen népszerűek. Innen elérhetsz HADmodels szettet, Printscale, Techmod termékeket egyaránt. 

 

A jobb oldali szűrő segítségével leszűkíteheted a kört gyártó és főcsoport szerint. A “mihez jó” opcióval konkrét modelltípusokhoz választhatsz kelléket.

 

Makettkiegészítők birtokában háborítatlanul dolgozhatsz anélkül, hogy folyton abba kellene hagynod a munkát. 

 

Keltsd életre katonai repülődet vagy harci járműved izgalmas matricák segítségével! Mindezt otthonod kényelmében megteheted az akkori történelmi korszakokban elmerülve! Legszebb alkotásaidat pedig büszkén kiállíthatod vitrinedben, vagy épp dolgozószobád legkülönlegesebb gyöngyszemeiként is elhelyezheted. 

 

Hogyan szerezd be a szükséges kellékeket? 

 

Válogass kiegészítőink bőséges kínálatából, és szerezd be őket egyetlen rendeléssel! A választott árucikkeket a “kosárba” funkcióval könnyen hozzáadhatod virtuális bevásárlókosaradhoz. A megrendelés befejezéséhez kattints a jobb felső sarokban lévő kosárka ikonra, ezután rendszerünk pillanatok alatt végigvezet a folyamaton. Néhány adatod megadása után gyorsan leadhatod rendelésed!