Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Festékszóró alkatrész

Ezen az oldalon festékszóró alkatrészeket találsz. Tömítéskészletek, különböző méretű tűk és átalakítószettek közül válogathatsz. Többnyire Harder & Steenbeck és Fine Art termékeket kínálunk.

 

Szeretnéd a legjobb hatást elérni a választott makettednél? Nincs más dolgod, mint beszerezni a hozzávaló ajánlott kiegészítőket. Egy festékszóró segítségével többé nem okoz gondot, hogy olyanra színezd, mint ahogyan megálmodtad. Nem kell a modellt ecsettel festened, helyette egy sokkal praktikusabb módot választhatsz a szóróeszközök által. Ráadásul egy kis rutin, tapasztalat után mindez számodra is pofonegyszerű lesz.


67termék 121
67termék 121

A makettfestés odafigyelést, precizitást igényel. Akik már hosszú idő óta űzik ezt a hobbit, jól tudják, hogy sok múlik az eszközökön és kiegészítőkön. Éppen ezért összegyűjtöttünk minden alkatrészt, tartozékot, melyek szükségesek a festékszórók tökéletes működéséhez. Ugyanakkor meghibásodás esetén gond nélkül cserélhetők ezek a kellékek. Többféle méretben elérhetőek porlasztó fúvókák is.

 

A festékszóró alkatrészek jelentősége

 

A festékszórók elterjedésével egyre nőtt a jelentőségük a modellezés területén is, éppen ezért fontos szempont, hogy a működésükhöz, karbantartásukhoz szükséges összes alkatrész elérhető legyen, és mindezt egy helyen be lehessen szerezni. Akár cseréről, akár másik eszköz kipróbálásáról van szó, itt megtalálod a neked valót.

Maga az eljárás lehetővé teszi, hogy a festék egyenletes rétegben borítsa be a kezelendő felületet. A nagy sebesség által a festék lebomlik szemcsékre, melyek biztosítják a vágyott eredményt. A festék mennyiségét egy mérőeszköz vezérli. Teljes mértékben tanulható a folyamat. Nem okoz nehézséget az sem, ha színátmenetet szeretnél. Tekintve, hogy irányíthatod a festék mennyiségét, a szabályozásával könnyedén felviheted vékonyabb rétegben a másik színhez közeledve, keverheted az árnyalatokat kedved szerint. Gyönyörű átmeneteket hozhatsz létre.

Mit javasolnak a profik?

Kezdőként érdemes kicsit alaposabban elidőzni az oldalon. Elsőként a makett kiválasztásához adunk tippet. Ha még csak most ismerkedsz a modellezéssel, akkor javasoltak a nagyobb makettek, később pedig az egyre kisebb, komplexebb darabokkal is megpróbálkozhatsz. Azonban vannak, akik szeretik belevetni magukat a sűrűjébe, így azonnal egy nehezebb szinten kezdik.

Szíved joga eldönteni, hogy apránként szeretnél-e beletanulni, vagy ég benned a vágy, hogy megugorj egy akadályt, és kihívásként nézz a bonyolultabbakra. Nagyon fontos, hogy beszerezz egy festékszóró eszközt, és hozzá a megfelelő alkatrészeket.

 

Érdemes megfontolni egy festőkabin kipróbálását is, hiszen jóval egyszerűbb úgy dolgozni, ha el vagy különülve a lakás többi területétől, másrészt a speciális világítás is segít a fókuszálásban. Nem probléma az sem, ha még tanulmányozod a szórási eljárást, mivel egy zárt rendszerben tudsz alkotni.

A webshop használata

 

Igyekeztünk minél gördülékenyebbé tenni a böngészést és a megrendelési folyamatot. Könnyebbség, hogy kategóriaoldalakat jeleníthetsz meg, a keresendő termékek, kiegészítők alapján. Ugyanakkor szűrési segítséget is kapsz, melynél bepipálhatod a kívánt gyártó nevét. A számodra szimpatikus darabokat egyszerűen a kosárhoz adhatod, majd ha már mindent összegyűjtöttél, amire szükséged van, átnavigálhatsz a megrendeléshez. A rendszer értelemszerűen végigvezet a lépéseken, ahol csupán a főbb adataidat kell megadnod, és már el is kezdheted kialakítani a munkaállomásodat, hogy mire megérkeznek az eszközeid, neki is láthass.

Szűrés
Gyártó
Termék státusza