Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Traktor, munkagép

Ez a kategória a traktor és munkagép választékunkat tartalmazza. Kész modellek, melyek esetében nem kell az összerakásukkal foglalkozni, nem igényelnek festést sem. Nincs elég szabadidőd a szereléshez? Netán nem akarsz bíbelődni a megalkotásukkal? Úgy véled, a gyárilag készített makettek sokkal szebbek?

Akkor a legjobb helyen vagy! Régi vágyad egy masszív markológép? Vagy inkább a traktorok világa vonz? Meglepnéd gyermeked, aki az úton folyamatosan a munkagépeket nézegeti? Ezek a miniatűr másolatok igazán élethűek. Válogass a robusztus gépek felhozatalából! Találd meg a legideálisabbat!


163termék 121
163termék 121

Ezek a strapabíró munkagépek az erő szimbólumai, az építkezések elengedhetetlen elemei. Mit szólnál ahhoz, ha az otthonodban is teret hódítanának? Legyenek a nappalid főszereplői, éld át újra az elfeledett gyerekkort!

Mitől lesz igazán realisztikus egy traktor vagy munkagép modell?

Amikor makettválasztásra kerül a sor, elsődleges szempont, hogy minél élethűbb legyen az a modell, tartalmazza az eredeti gépek minden jellegzetességét, az összes jellemző sajátosságukat. A színek mellett az apróságok, mint a speciális kerekek, a markolófej szerkezete vagy a traktor kerekeinek aránya az egész járműhöz képest, mind lényeges tényezők annak megítélésben, hogy mennyire követik a valóságbeli társuk vonásait. Minél részletgazdagabb egy makett, annál ütősebb.

A kerékgumi bordázottsága, a színek csodálatos harmóniája visszaidézi a gyermekkori emlékeket, amelyben naphosszat tologattuk a kedvenc játékainkat. A legtöbben már akkor is vágytunk egy igazán erőteljes munkagépre és egy vagány traktorra. Miért ne állíthatnál össze egy komplett gyűjteményt a régi emlékeid, álmaid örömére?

A kész modellek előnyei 

A válogatás során önkéntelenül is fel kell tenni a kérdést, hogy kész modellt szeretnél-e, vagy inkább összeszerelhető változatot. Manapság szerencsére mindkét opció elérhető. Nálunk, a Modellfutárnál bőséges választékból szemezgethetsz. A már kész darabok előnyösek, ha kevés a szabadidőd, netán nem rendelkezel akkora térrel, ahol megoldhatnád az összerakást.

Az sem probléma, ha nem kedveled az aprólékos összeszerelést, ugyanakkor mégsem mondanál le a makettezés nyújtotta örömökről, ez esetben egy komplett modell jó választás lehet. Elegendő a helyet kiválasztanod számára, és már gyönyörködhetsz is benne. Egyesek úgy vélik, hogy a gyárilag készített példányok szebbek, mások viszont imádják a szerelgetést, mindkét makett típus számtalan boldog pillanatot tartogat. A gyűjtők álma, hogy az általuk összeválogatott tárgyak egy féltve őrzött területen, mondjuk egy vitrinben foglaljanak helyet, ez pedig jelentősen emeli a nappali hangulatát. 

Webáruházunk termékpalettája

Akár a kisgépeket preferálod, akár egy nagyobb járművet rendelnél, a kategóriaoldalaink segítségedre lesznek. Kattints a kész modell opcióra, majd a traktor, munkagép alkategóriára. Itt végigböngészheted ezeket a modelleket.

Amennyiben további termékeinkre is kíváncsi vagy, például az autómakettjeinkre, navigálj át az adott szekcióra. A szűrésnél beállíthatod a méretarányt, a modell gyártóját, típusát, és az anyaga szerint is keresgélhetsz.

Ne mulaszd el átfutni a legnépszerűbb darabokat sem. Ezt a népszerűség szerinti listanézettel teheted meg, így egy kis ihletet nyerhetsz, hogyha csak nézelődsz oldalunkon. Alakítsd ki a saját gyűjteményed!

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Továbbiak
Anyaga
Termék státusza