Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Autó

Autó kategóriánkban az apró alkotóelemekből álló, összerakható maketteket találod, melyek között távirányítós is elérhető. Régóta vágysz egy realisztikus Airfix Quickbuild Ford Mustang példányra? Netán egy Coca-Cola VW Camper Van méretarány nélküli, élethű autó hozott lázba? Válogass bőséges kínálatunkból, és szerezd meg a legütősebb darabokat! Airfix, caDA, Happy Build, Sembo márkák termékeiből szemezgethetsz. 

 

Nagyszerű választás például egy caDa Blue Knight 500 távirányítós modell is, mely 325 alkotórészből áll. A makettezés ezen ága az igazán neked való, ha mindig is vonzott a legózás, szereted az apró építőelemekből létrehozott különleges járműveket.


101termék 121
101termék 121

Az autó építőjátékok népszerűsége abban rejlik, hogy a legózáshoz hasonlóan kell egymásba illeszteni a kicsi elemeket. A Quickbuild modellek jellegzetessége, hogy összeállítás után elrejtik az illesztéseket, ezáltal épp olyan valósághű miniatűrök, akárcsak a kész modellek. 

 

Autó választékunk

 

Már gyerekként is imádtad az apró darabokból történő építgetést? Ez a szenvedélyed azóta sem hagyott alább? A jó hírünk, hogy a makettezés ezen ága a legózáshoz hasonlóan ajándékoz meg az önfeledt alkotás élményével, miközben gyönyörű realisztikus példányok születnek. Ajánljuk figyelmedbe teljes építőjáték termékpalettánkat, ahol külön csoportban találod a különleges autómodelleket is. Távirányítós, illetve klasszikus típusokból egyaránt válogathatsz. Egyszerre élheted újra a gyerekkori építgetős órák örömét, ugyanakkor a sikerélményt is azáltal, hogy mindennap láthatod a gondosan elkészített műremeket. 

 

Az elektronikával felszereltek esetében pedig a versenyzés és a navigálás nem mindennapi élménye is a tiéd lehet! Segítséget jelenthet a választáshoz a jobb oldali szűrőnk, mellyel célirányosan kereshetsz konkrét gyártó termékeire. Ugyanakkor a listanézet opcióival megtekintheted az újdonságokat, valamint a legnépszerűbb modelleket is. 

 

Egy caDA GT Sport Car vagy egy 1200 darabos Blue Phantom építőjáték nyerte el tetszésed? Bármelyiket is választod, nagyszerű kikapcsolódást jelent a szabadidős órákban.

 

Mit találsz építőjáték kínálatunkban? 

 

Harci járműveket, autókat, repülőket egyaránt fellelhetsz széles választékunkban, melyek kortól és nemtől függetlenül bárkit elvarázsolnak. A klasszikus makettezéshez hasonlatosan ezen termékek is összeállítandó példányok, azonban apró építőelemekből kell elkészíteni őket, melyek egymásba illeszthetők, akárcsak a lego termékek esetében. Gyűjtőoldalunkon fából, fémből, illetve műanyagból készült különlegességekből szemezgethetsz! 

 

Különösen ajánljuk autó kategóriánkat, ahonnan távirányítóval vezérelhető példányokat is beszerezhetsz. Biztos lehet benne, hogy meglepetésként is nagy örömet szerezhetsz általa. Élményt ajándékozni másoknak sokkal személyre szólóbb, mint egy hagyományos születésnapi ajándéktárgy.

 

Lepd meg magad vagy szeretteid egy nem mindennapi járgánnyal, mely apránként építhető fel a gondosan megtervezett alkotóelemekből. 

 

Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbbet? 

 

Az egyes autómodellek leírásában informálódhatsz annak kapcsán, hogy hány darabos változatról van szó, melyek a főbb paraméterei. Amennyiben több kedvenc típusod is van, hagyatkozz az érzéseidre, illetve az első benyomásra. Konkrét gyártó termékeit keresed? Lehetőséged van eszerint szűrni, így kizárólag a választott márkák alapján listázhatod ki a készítendő példányokat. 

 

Építsd meg kedvenc járművedet otthonodban, és gyönyörködj benne nap mint nap!

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza