Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Autó

Ebben a kategóriában távirányítású autómodelleket, alkatrészeket, kiegészítőket találsz. Választhatsz komplett autómodellekből, melyek már gyárilag összeszereltek, vagy akár saját magad is összeállíthatsz egyet karosszériánk, alkatrészeink segítségével.

Kínálatunkban egyaránt megtalálsz elektromos és robbanómotoros típusokat. Széles körben, többféle márka szerint szemezgethetsz. Lehetőséged van márka és méretarány alapján válogatni, emellett teljes készleteket is beszerezhetsz. Válogass kedvedre, merülj el izgalmas autómodelljeink világában!

Nálunk, a Modellfutárnál elektromos és robbanómotoros autómodelljeink a legnevesebb márkákat is felvonultatják. A kedvenc típusaid megszerzéséhez csupán néhány kattintás szükséges! Dobd fel otthonod a vad szafarikat bejáró terepjárókkal vagy egy áramvonalas sportautóval, mely az autópályákat szeli!

Távirányítású autóink 

RC modell kínálatunkban távirányítós autóinkkal találkozhatsz, ahol az „Autó” alkategóriában bőséges termékpaletta áll rendelkezésedre. Ezek a modellek megbirkóznak a nehéz tereppel is. Egy másik előnyük, hogy az egyes elemeket cserélheted, tehát teljes mértékben igényeidre szabhatod. Elektromos és robbanómotoros példányok is elérhetők, melyek kész darabok, így nem probléma, ha nincs elég szabadidőd vagy türelmed az összeszereléshez. Ugyanakkor alkatrészeink, karosszériánk és kiegészítőink lehetőséget biztosítanak, hogy magad állíts össze egy komplett autót, vagy alakíts a meglévőn. 

Vedd szemügyre figyelemfelkeltő elektromos autómodell kínálatunkat, melyek között számos különleges típus megtalálható. Amellett, hogy mutatósak, technikailag is képviselik a modern, környezettudatos szemléletet. Legfőbb célunk, hogy a régóta vágyott darabjaiddal színesítsd gyűjteményed, melyek hosszú éveken keresztül őrzik kifogástalan minőségüket.

A robbanómotoros autók igazán vagány példányok, akár egy valódi jármű lenne birtokodban, csak kisebb kivitelben. Nem számít, hogy két- vagy négykerék-meghajtásút keresel, webáruházunk mindegyikre nyújt megoldást. Konkrét elképzelés esetén márka szerint is böngészhetsz.

Alkatrészeink, kiegészítőink bőséges kínálata

Szükséged lenne egy antennára? Esetleg a kerékcsapággyal vannak problémák? Akár egy rugót vagy épp egy másik elemét cserélnéd ki, alkatrészeink között bőségesen biztosítjuk a szükséges kellékeket.

A létfontosságú alkatrészek mellett további kiegészítőket gyűjtöttünk egy csokorba. Ahhoz, hogy makettjeid hosszú ideig megtartsák megfelelő teljesítményüket, néhány kiegészítő beszerzése elengedhetetlen. A karbantartáshoz is biztosítunk mindenféle eszközt, kezdve a szűrők és olajok cseréjétől. Mindenképpen szerezz be pár flakonnal!

Izgalmas, vagány autómodellek 

A legszélesebb igényeket lefedve alkottuk meg elektromos autó választékunkat, amelyben Maverick Quantum MT modell, Traxxas TRX-4 Land Rover Defender Sand makett és még számos ütős járgány beszerezhető.

Robbanómotoros autó kínálatunkban pedig helyet kapott például a Traxxas Revo 3.3 TSM modell, a Slayer Pro piros színben. Menetkész modellek, nem kell a szereléssel bajlódni, azonnal használatba vehetők. 

Használd a jobb oldali szűrő rendszerünket, ahol az általad preferált méretarány, gyártó és meghajtás szerint listázhatod a termékeket. Az egyes modellekre kattintva részletes leírást olvashatsz. Ne felejtsd el megnézni a modellek bemutatásához készült videókat!

Ismerd meg a távirányítós autók nyújtotta leírhatatlan élményt, rendezz versenyeket családoddal, barátaiddal!