Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Löveg

Ezen az oldalon találhatod a különféle lövegeket. Ezek a hatalmas ágyúk és gépfegyverek különböző korok nehéztüzérségét képviselik, és igazán különleges maketteket alkotnak. Az elülső páncéllemeztől a kitámasztó talpazatig ezek a modellek a lehető legpontosabban adják vissza a háborús szerkezetek minden elemét.

Ezek a makettek kiváló alapot adnak egy érdekes diorámához, vagy éppen tökéletesen kiegészítenek egy korszakra vagy nemzetre alapozott gyűjteményt. Ha tehát számodra is vonzó egy lövegmakett összeállításának a lehetősége, csak tekerj lejjebb, és válogass több mint 200 termékünk között!


191termék 121
191termék 121

Lövegek különféle célpontok ellen, eltérő kialakításokkal és számos terepi adottság függvényében készültek, nem is beszélve az adott technológiáról. Éppen ezért igen változatos képet mutatnak a különféle nemzetek és korok mentén.

Változatos lövegek

A lövegek igen sok fegyvertípust fednek le. Találkozhatunk ebben a kategóriában légvédelmi vagy tankok páncélját átlyukasztó ágyúkkal, gépfegyverállványokkal és gránátvetőkkel. Az első világháborús, 75 milliméteres lövedékekkel dolgozó példányok mellett a második világháborús Long Tom 155 milliméteres töltényei igen eltérő funkciókról árulkodnak.

Az első lövegektől egészen a modern ágyúkig nálunk mindent megtalálhatsz. Makett formában összeállíthatod a mindenki által jól ismert Howitzerek valamelyikét, vagy akár a különlegesebb darabok felé is elmehetsz, mint például a nyolc csővel ellátott Salven Maschinenkanone.

Egyes makettek kifejezetten a hideg téli időjáráshoz lettek tervezve, mint a ló húzta Breda 20/65, míg más modellek a trópusi meleget idéző diorámákhoz készültek. Ez utóbbira tökéletes példa az M2A1 105mm Howitzer az AFV Clubtól.

Van, amire érdemes figyelni

A lövegeket ábrázoló makettek gyakran figurákkal vannak kiegészítve. Ezek a fegyver kezelői általában vagy extra katonák. Azonban ha a gyűjteményedhez vagy diorámádhoz kifejezetten olyan makettet keresel, ami egyedülálló, arra is van lehetőség.

Minden modell megvásárlása előtt érdemes meggyőződnöd arról, hogy a készlet tartalmaz-e figurákat. Általában a dobozon látható ábra jó útmutató, ugyanis ha emberekkel együtt ábrázolják a löveget, nagy valószínűséggel azok a figurák mellékelve is lesznek.

Természetesen ha inkább saját magad szeretnél kiegészítőket beszerezni a maketthez, hatalmas készletünkön ezeket külön-külön is megtalálod. Azonban itt előtérbe kerül egy másik potenciális probléma; a méretarány.

Mindig ellenőrizd, hogy az egyes makettek és a hozzájuk kinézett kiegészítők azonos méretaránnyal rendelkeznek-e, ugyanis már az apróbb eltérések is igen szembeötlőek. Magát a méretarányt vagy a makett dobozán, vagy az általunk szolgáltatott termékinformációban látod.

Egyéb szükséges kellékek

A modellezés nem csak a készlet megvásárlásából áll, a hobbi javát az egyes modellek összeállítása és kifestése teszi ki. Ehhez pedig a megfelelő eszközökre is szükséged lesz. Ha most kezded csak a hobbit, akkor érdemes lehet egy komplett készlet beszerzésén gondolkodnod.

Ez tartalmaz egy ecsetet, ragasztót és néhány festéket is. Ha pedig folytatni is tervezed, saját magad is kiegészítheted ezt a pár kelléket. Hasznos lehet például egy szike és egy csípőfogó, egy vágólap, valamint egy vastag és egy vékony ecset. Emellett annak függvényében, hogy pontosan hogyan tervezed a festést, néhány extra szín vagy különlegesebb lakk is jól jöhet.

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Továbbiak
Típus
Termék státusza