Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Airbrush kiegészítő

Ezen az oldalon Airbrush kiegészítőket találsz, festékszórók és kompresszorok tartozékait. Fine Art termékekhez levegőkábelt, festőkabint, gyorscsatlakozót, adaptereket, szűrőket. Szórópisztolytartókkal, tisztítókészletekkel, speciális szerszámokkal is találkozhatsz.

Minden hasznos tartozékot összegyűjtöttünk itt, hogy a makettezéshez az összes szükséges eszköz a rendelkezésedre álljon, hiszen akkor érhető el a legjobb eredmény, ha adottak a körülmények, és birtokodban van, ami ehhez feltétlenül nélkülözhetetlen. A legszebb festési hatáshoz bármit beszerezhetsz, hogy igazán egyedivé színezhesd a választott makettedet.


48termék 121
48termék 121

Webáruházunk az egyedi maketteken túl számos festékszórót és kiegészítőt értékesít. A speciális porlasztásos technika segítségével megoldható az egyenletes festés, emellett a színátmenetek létrehozása is. Kopottas hatástól kezdve a terepmintáig, bármi könnyedén megvalósítható, csupán gyakorlat kérdése. A modellezéshez szükséges szerszámokkal garantáltan egyszerűbb és élvezetesebb az alkotási folyamat.

Az Airbrush kiegészítők előnyei

Az egyes szerszámok, festékszórók meghibásodása esetén megoldható a kiegészítők cseréje, pótlása. Emellett az egyedi igényeknek megfelelő eszközök is biztosítva vannak, így magad választhatod meg a szóróberendezés típusát és a plusz kellékeket. Szórópisztoly tartó segítségével két darab Airbrush pisztolyt lehet az állványhoz rögzíteni, mely jelentősen könnyít a munkán.

Szintén hasznos berendezés a festőkabin, mely szűrővel ellátott és levegőelszívóval felszerelt fújókabin. Általa gyorsabbá válik a folyamat, kevesebb előkészülettel jár, és a környezetet is megkíméljük az esetleges festékmaradványoktól, mivel a kabin tökéletesen elszeparál. A LED világítás pedig igazán hangulatossá teszi a makettezési feladatokat.

Tippek a festéshez

A konzisztens eredményhez gyakorlat szükséges, azonban fokozatosan bele lehet tanulni. A hagyományos ecsetekhez képest a festékszóró pisztolyokkal nem érintjük a modelleket, épp ezért kicsit másmilyen készségeket kell elsajátítani. A berendezésekhez kapható kiegészítőkkel kedvedre színezheted a választott makettjeidet. Jelentősen megkönnyíti a feladatod, ha beszerzed az összes eszközt. 

A választáshoz azt javasoljuk, hogy eleinte nagyobb modelleket érdemes kinézni, majd idővel a kellő rutin és tapasztalat mellett már a kisebb, bonyolultabb darabokat, de ha szereted a kihívásokat, bátran vállalj be egy nehezebb makettet. Alkalmazhatsz stencileket, frisketet. Stencil segítségével speciális mintákat tudsz felvinni úgy, hogy a már meglévő ne sérüljön. Friskettel a már létrehozott mintázatot lehet letakarni, így nyugodtan lehet dolgozni a makett más területein, károkozás nélkül.

A festékszórók, kompresszorok főbb típusait mindenképpen tekintsd meg.

Az alkotás öröme

A makettezés, a testfestés és egyéb design hobbik során időtálló, látványos munkákat hozhatsz létre. Webáruházunkban számos egyedi makett közül válogathatsz, az egyszerűbbektől a komplexebb darabokig. Stresszlevezető elfoglaltságként, kikapcsolódás gyanánt, de ajándékként barátoknak, családtagoknak szintén nagyszerű meglepetés. Építsd meg régóta vágyott sportautódat vagy repülőmodelled, a választás a tiéd. A festékek és szóróberendezések segítségével pedig a színezés is felejthetetlen élmény. Böngészd végig termékeinket, és rendelj még ma, hogy minél előbb nekiláthass a kis világod megépítésének.

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza