Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Kompresszor

Ezen az oldalon kompresszorokat találsz, melyek elengedhetetlen tartozékai a festékszóróknak, s ezáltal a makettezés, dekorációs festés lelkének tekinthetők. Egy hobbi akkor űzhető kiválóan, ha minden eszköz adott hozzá, ebben segítünk webáruházunk termékpalettájával. Chromax és Fine Art márkák közül válogathatsz. Ezeken túl egy nyomásszabályozó eszközzel is találkozhatsz, mely Fine Art kompresszorokhoz használható.

Válogass kedvedre, és tanulmányozd át a főbb típusokat. Az adatlapon további információkat olvashatsz, melyek segítenek az eligazodásban.


5termék 15

Kompresszorok típusai

Folyamatosan törekszünk termékeink bővítésére, emellett az összes szükséges eszköz biztosítására, mely nélkülözhetetlen a dekorációs hobbik kivitelezéséhez. Ebben a kategóriában a kompresszorokról olvashatsz. Néhány főbb jellemzőt bemutatunk, hogy könnyebben megtaláld a neked tetsző darabot. 

A Chromax kompresszor automata, levegőtartályos, mely ideális személyes hobbikhoz, mint pl.: makettezés, testfestés, egyedi dekorációs munkák. Ezen kompresszorok esetében nincs szükség karbantartásra, ugyanis olaj- és zsírmentesek. 3 literes tartállyal vannak ellátva, nyomásszabályozót és vízelválasztót is tartalmaznak. Alacsony zajszintjüknek köszönhetően használhatók lakókörnyezetben anélkül, hogy másokat bosszantanál.

A Fine Art termékek szintén egyszerűen alkalmazhatók, karbantartás szükségessége nélkül. 220 V-os hálózatról üzemeltethetők, szintén alkalmasak mindenféle hobbihoz, legfőképp makettezéshez és dekorfestéshez. Hengeres levegőkompresszorral, ventilátorral vannak ellátva. Ebből a márkából létezik 4 dugattyús, levegőtartályos, 4 literes változat és 3 literes is. Elektromos áram által termelnek levegőt, és ezt raktározzák a tartályban. 

Hogyan biztosítható az egyenletes festési eljárás? 

A festékszórók, mint eszközök már több mint másfél évszázada ismertek, azonban a makettezés területén csak napjainkban terjedtek el. Hamar népszerűek lettek, a könnyű használhatóság és az igazán élethű, beszédes eredmények által.

A festékszóró berendezésekhez kompresszorokat is be tudsz szerezni webáruházunkból, emellett egyéb alkatrészeket is. A segítségükkel bármilyen hatást el tudsz érni, a kopottastól kezdve a terepmintáig. A szóróműszerekkel egyszerűen színezheted a választott modelljeidet, a siker csupán a szabadkézi mozgatáson, nyomáson, távolságon és az elszántságodon múlik. Egy kis gyakorlással hamar rutint lehet szerezni. 

 

Hogyan használd a weboldalt? 

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkezel az oldalunkra, az adott kategóriára kattintva megjelenítheted a kívánt termékeket. Ám ha csupán nézelődni tértél be hozzánk, használd bátran a szűrés funkciót, melynél gyártóra is kereshetsz. Az egyes kategóriaoldalakon belül pedig van lehetőséged név szerint növekvő, csökkenő listák létrehozására, ugyanúgy árak szerinti szűrésre, és egyben megtekintheted az éppen legnépszerűbb termékeket is.

Sikerült kiválasztani a számodra legszimpatikusabb kompresszort, egyéb tartozékot? Egyszerűen add a kosárhoz, majd az ikonra való kattintással a rendszer hamar végigvezet a megrendelés folyamatán. Néhány héten belül már neki is láthatsz a legújabb maketted színezésének. Teremtsd meg a saját kis világod, amelyben nincsenek korlátok, hozd létre a régóta vágyott modelljeid kicsinyített mását, és mutasd meg barátaidnak.

Szűrés
Gyártó
Termék státusza