Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

The Army Painter

Ebben a kategóriában a The Army Painter makettfesték kínálatunkat láthatod. Egy praktikus Starter szettel az összes alapszínt elérheted, és azonnal nekiláthatsz a régóta vágyott maketted festésének. Speedpaint akrilkészletünkben 10 db 18 ml-es kiszerelésű festéket találsz, melyben zöld, piros, sárga, kék, lila, barna, szürke és még számos szín fellelhető. 

 

Még csak most ismerkedsz a különböző festékekkel? Szeretnél igazán gyönyörű miniatűröket életre kelteni? Ebben az esetben egy akrilszett tökéletes választás lesz! A Starter készletek kezdőként különösen nagy segítséget jelentenek, hiszen a főbb alapszínekkel felvértezve indulhatsz neki a modelled színezésének!


2termék 12

A választott példányok a festés által válnak igazán élethűvé. A minél szebb végeredmény érdekében fontos, hogy megfelelő alapanyagokkal és technikával dolgozz! A munka megkezdését megelőzően szerelkezz fel minden nélkülözhetetlen eszközzel!

 

The Army Painter szettek 

 

Webáruházunk makettfestékek termékkörében különböző festékkészleteket is beszerezhetsz, ilyen például a The Army Painter Speedpaint Starter szett. Különösen ajánljuk kezdéshez, hiszen a csomag által a legtöbb alapvető szín a birtokodba kerül. Az akriltermékek igen közkedveltek, a legbiztonságosabb festékek közé tartoznak. 

 

A kezdőknek való készletek előnye, hogy nem kell egyesével összeválogatnod a festékeket, hanem egy szettel minden létfontosságú szín egyből a rendelkezésedre áll. Alkoss realisztikus modelleket, melyeket azonnal kiállíthatsz az erre a célra beszerzett vitrinedben! Dobd fel a nappalid hangulatát, és lásd el LED világítással is! 

 

Könnyítsd meg a festés folyamatát, és válassz Starter készletet, mellyel nyomban megkezdheted a gondosan kiválasztott példányod életre keltését! Az igazán realisztikus alkotások a színek révén válnak élethűvé. Minél profibb leszel a makettfestében, annál kevésbé fog játéknak látszódni a mintapéldányod. Később már az egységes színezés mellett a különleges hatások megjelenítését is elsajátíthatod. 

 

A színek játéka 

 

Felejtsd el azt az állítást, hogy létezik tökéletes színhelyes szín! Amikor legkedvesebb modelled külső borítását megtervezed, akkor elegendő, ha a gyártó ajánlásait figyelembe veszed, valamint a maketted dobozában található színkód alapján állsz neki a festésnek. 

 

Remek megoldás, ha például egy induló festékszettet választasz, melyben a legtöbb szín megtalálható, így megkönnyíted a kezdetet. Ilyen például a The Army Painter Speedpaint Starter akrilkészlet.

 

Azt javasoljuk, hogy próbálj ki minél több színárnyalatot, gyakorolj, és kísérletezz, amennyit csak tudsz! Ehhez nyugodtan használj samponos flakont vagy tejfölös poharat, így leveszed a terhet a válladról, hogy egyből élesben a gyönyörű maketteden kellene rizikót vállalnod. 

 

Ismerd meg a különféle festési módokat, dolgozz ecsettel, szórópisztollyal, és találd meg a saját rendszered! Ehhez azonban rengeteg próba és gyakorlás szükséges. Makettfestékeink között gyártók szerint csoportosítva találod az egyes termékeket, mint a The Army Painter, Tamiya, Vallejo, AK Interactive, és még sorolhatnánk. 

 

Festés szívvel-lélekkel

 

A makettezés egy alkotói folyamat, mely alapos koncentrációt és odafigyelést igényel. Akár az összeállítás lépéseit szemléljük, akár a festési technikákat, egy közös bennünk, mégpedig az, hogy szívvel-lélekkel érdemes végezni. Egy hobbi akkor kapcsol ki igazán, ha teljes mértékben beszippant a maga különleges világába. 

 

Szerezz be varázslatos modelleket, és válassz melléjük gyönyörű színvilágú festékszetteket, adj hozzá egy kis kitartást, és máris kezdheted! Sok sikert!

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza