Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Trumpeter Russian T-62 Mod 1972 makett

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zsíros Gábor
2023.08.23
Egy jól megtervezett és kialakított igényes modell. Nem a Trumpeter korai korszakából való, hanem már abból az időből, amikor egy csomó igényes kiegészítőt adnak hozzá.

Fém és hagyományos lövegcső is jár hozzá, kis maratáslap, hűtőrácsokkal és pár apró, finom elemmel.
A futógörgők gumi köpenye külön elem, amit más színű, fekete műanyagból adnak. Jár még egy réz sodrott drótkötél is hozzá. A lánctalp szemenkénti műanyag.
Az alkatrészszám is tekintélyes és szerintem igazán jól sikerült a modell.
Kétféle festést kínálnak, mindkettőhöz külön színes, nagyon jó minőségű festési útmutató jár, ami a matricák helyét is mutatja.
Az egyik egy szabvány szovjet olajzöld gép, fehér 193 toronyszámmal és gárdahadosztály jelzéssel a torony reflektorán. Ismeretlen alakulat, ismeretlen helyszín és dátum, pedig valószínűleg fénykép alapján készítették.
A másik egy nagyon érdekes szír T-62.
A neten található képek alapján - a Trumpeter sajnos nem ad alakulat, vagy helység, dátum megjelölést, ez rendszeresen előforduló hiba náluk - egy T-62 model 1972, ami egy izraeli múzeumban áll és a 1982-es libanoni háború során zsákmányolta a szír hadseregtől az izraeli haderő. Elég leharcolt állapotban állították ki. A tornyon lévő jelzés stimmel és a festési séma is.

Összefoglalva egy igazán jól sikerült, kiegészítőkkel megtűzdelt szuper modell.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza