Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Fém építőjáték

Ebben a kategóriában fém építőjáték választékunkat találod, melyek összeállíthatók ragasztók és csavarok nélkül. A komplex szerkezetek megalkotása örömteli, kihívásokkal teli élményt nyújt. A modellezésnek ez az ága rengeteg újdonságot tartogat, izgalmas és különleges tevékenység, amelyben a végeredmény is lenyűgöző. 

 

Imádsz kicsiben építeni, szerelgetni? Esetleg különleges ajándékot szeretnél egy szerettednek? Válogass igényeid szerint! Webáruházunk vegyesen kínál különböző fém játékokat, például Star Wars modelleket, járműveket, lánctalpas tankot is.


10termék 110

A fém építőjátékok nagyon hasonlóak a hagyományos makettekhez, viszont ebben az esetben a szerelésükre és a mechanikai elemekre helyeződik a hangsúly. Nincs szükség ragasztásra, csavarozásra, azonban néhány praktikus szerszám ilyenkor is jól jöhet. 

 

Fém építőjáték kínálatunk 

 

Építőjáték választékunkban külön kategóriát képviselnek a fém építőjátékok, ahonnan beszerezhetsz Star Wars modelleket, kamiont, repülőt, egy gyönyörű 1965-ös Ford Mustangot is. 

 

A Metal Earth által kínált építőszettek összeállítása nagyobb horderejű feladat, rengeteg kihívással és megugrandó akadállyal. A modellek elemei egy acéllapban találhatók, melyeket egyesével kell kitörni. Ez könnyedén megoldható szabad kézzel is, hiszen körül vannak vágva, így nem okoz nehézséget. 

 

A szerelési tájékoztató szerint egymásba illeszthetők az elemek, mindenféle rögzítőeszköz nélkül. A kész példányok tartalmazhatnak mozgó részeket is, ezért fontos szem előtt tartanod, hogy nem egy hagyományos makettet állítasz össze, hanem egy dinamikus mozgó modellt. 

 

Javasoljuk, hogy mielőtt nekilátsz a szerelésnek, szerezz be egy Metal Earth szerszámkészletet is, melyben többféle fogó is rendelkezésedre áll. 

 

Hagyományos makett vagy fém építőjáték?

 

Ahhoz, hogy eldönthesd, melyik is az igazán neked való, érdemes egy kicsit közelebbről megvizsgálni. Persze nem feltétlenül kell egyik vagy másik mellett letenned a voksod. Foglalkozhatsz egyszer a makettezéssel, máskor pedig a fém modellek összeállításával. Mindkét terület különleges élménnyel gazdagít, mindegyik esetben számos kihívást tapasztalhatsz meg az alkotási folyamat során. Ugyanakkor a makettezésnél a miniatűr másolatokra helyeződik a hangsúly és a minél élethűbb végeredményre. Míg a fém modelleknél a szerelés folyamatára, az egyes alkatrészek működésére, hiszen ez esetben nemcsak egy gyönyörű példányt kell létrehozni, hanem egy mozgó szerkezetet kell megépíteni. 

 

Mindkét elfoglaltság tartogathat számodra sok-sok örömet, emellett kitartásra, koncentrációra lesz szükséged. A makettezés esetében több kiegészítő eszköz, kellékek is ajánlottak, hiszen ilyenkor ragasztással rögzítendők az egyes elemek. Fém építőjátékoknál összeilleszteni kell az egyes alkatrészeket, az egész folyamathoz jól jön viszont egy komplett szerszámkészlet. 

 

Összességében a klasszikus makettezésnek és a fém modellezésnek is van afféle stresszoldó hatása. Amíg elmerülsz ezekben a különleges világokban, kizárhatod a külvilágot, egy kicsit elfelejtődnek a napi teendők, és a mókuskerék is távolinak tűnik. 

 

Fém modellek ajándékba

 

Önmagad mellett barátaidat, szeretteidet is meglepheted ezekkel a csodálatos fém szerkezetekkel. Biztos lehetsz benne, hogy nem szokványos ajándékok. Maga az összeszerelés is felejthetetlen, a végeredmény pedig magáért beszél. Egy efféle meglepetéssel egy egyszerű mutatós tárgy mellett komplett élményt is ajándékozol. 

 

Válogass fém építőjáték kínálatunkból, és rendelj mihamarabb!

Szűrés
Gyártó
Termék státusza