Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.
Mistercraft BF-109G-4 Hungarian A.F. makett
Mistercraft BF-109G-4 Hungarian A.F. makett
2 590 Ft

Mistercraft BF-109G-4 Hungarian A.F. makett

1:72 méretarányú műanyag makett
Cikkszám
C-83
Elérhetőség
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
Méretarány
1:72
Gyártó
Mistercraft
2 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek
Az összerakáshoz szükséges festékeket, ragasztót és szerszámokat a készlet nem tartalmazza.

Építőelemek száma: 47db
Makett hossza: 126mm
Adatok
Vélemények
Átlagos értékelés:
1 (3 vélemény)
(0)
(0)
(0)
(0)
(3)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kercza Károly
2023.01.18
Kétezer forintért nem vártam csodát én sem, de ez a makett meglepett. A bal törzsfélből hiányzik egy nagy rész alul a hűtővel együtt. Az én készletemben csak egy sor kipufogó van. Az illesztések botrányosak. Ha valaki eljut a festésig vigyázzon, mert az útmutatóban van néhány tévedés. A dobozgrafika használható. Jó hogy az apró feliratok helyét részletesen bemutatja, kár hogy a matricalapon egy darab sincs belőlük. Elcsábított a magyar felségjelzés, de ez a készlet óriási csalódás. 2022-ben ilyet már nem szabadna árulni.
Patrik Litauszky
2022.05.03
Az egész makett dobozostul ment a kukába. A géptörzsből hiányzott egy körülbelül 15x5mm-es rész, egy öntési hiba miatt. Ezen kívül miliméteres illesztési hézagok, sorják és anyagfolytonossági hibák szinte minden egyes alkatrészen. Számítottam rá, hogy gyatra lesz a makett minősége, de azért azt reméltem, hogy arra legalább jó lesz, hogy az airbrush használatát elkezdjem gyakorolni rajta, de sajnos még arra sem alkalmas.
Álmos
2021.08.26
az ára a minőségét is tükrözi, az illesztések többnyire botrányosak, több elem törötten hiányosan érkezett többek közt a gép teste is és volt hiányzó elem is de akinek van kedve pótolni és feljavítani a készletet annak jó szórakozást hozzá de ne úgy álljon neki összerakni mint egy nevesebb márkájút mert csalódni fog inkább úgy álljon neki mint egy viszonylag olcsóbb makett amin gyakorolhat