Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Ragasztás, rögzítés

Ebben a kategóriában a ragasztás és rögzítés kellékeit találod. Pillanatragasztók, ragasztóeltávolítók bőséges választékából válogathatsz. Ezeken felül aktivátorokat is beszerezhetsz, melyek segítségével néhány másodperc alatt létrejön a kötés. A gyors, precíz munkához megfelelő eszközök szükségesek.

Nálunk, a Modellfutárnál mindenki imádja a makettezést, így biztosítjuk az összes szerszámot, kiegészítőt, amellyel csodálatos műveket alkothatsz, javíthatsz meglévő modelljeiden, erősíthetsz a ragasztásokon, kicserélheted az egyes elemeket, ami épp aktuális.


15termék 115

Gondjaid akadtak a ragasztással? Böngészd végig pillanatragasztó választékunkat! Netán máshogy szeretnéd rögzíteni az egyik makettelemet? Szerezz be ragasztóeltávolítót, és máris nekiláthatsz a javításnak. 

A makettezés fontos lépései 

A modellezés során nagyon fontos a megfelelő rögzítés, hogy végül a darabok harmonikus egésszé álljanak össze. Akár klasszikus összerakható makettről van szó, akár RC távirányítósról, időnként indokolttá válhat, hogy újrarögzítsük az adott területet, vagy épp kicseréljünk egy alkotórészt. A tökéletesítés során egyre rutinosabb leszel, pontosan tudni fogod, hogy milyen eszközöket érdemes otthon tartani. A rögzítés tehát ugyanannyira lényeges, mint a színezés, festés folyamata. A több, apró lépésből születik meg egy csodálatos remekmű. 

Azért szeretik olyan sokan ezt az elfoglaltságot, mert azokban az órákban teljesen kizárható a környezet. Nem létezik más, csak a makett és az alkotója. Ebben a zárt, biztonságos buborékban elcsendesedik az elme, és eltűnnek a zakatoló gondolatok. Egyesek úgy vélik, hogy ez egy magányos időtöltés, és pont az a szép benne. Mások viszont örömmel megosztják az időt barátaikkal, és velük együtt alakítják a választott darabokat.

A ragasztás és rögzítés tartozékai 

A makettezés egyik jelentős területe maga a rögzítés, ragasztás, ehhez minőségi alapanyagokat érdemes használni. Ezeket a speciális termékeket célszerű már az elején beszerezni, ha esetleg később javításra kerülne sor. A távirányítós modellek szekció alatti „kiegészítők” kategóriában különféle elemek, ragasztók érhetők el. Így nem probléma, ha hiányzik egy csapágy az autómakettedből, vagy épp a ragasztást erősítenéd meg valahol. 

Modellkiegészítőink kínálatában mindent megtalálsz. A kifogástalan, gyönyörű végeredményhez biztosítjuk az összes eszközt. Többféle pillanatragasztót és ragasztóeltávolító terméket is kínálunk, emellett az UHU por is igen népszerű, mely gyorsan kötő speciális ragasztó, nagyrészt kemény habokhoz alkalmazandó. A makettezés örömteli és felejthetetlen élményt nyújt. Magad is rabja vagy ennek a hobbinak? 

Hogyan igazodj el oldalunkon? 

Mielőtt rendelnél, azt javasoljuk, hogy fusd át a legnépszerűbb makettjeinket is, emellett ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. A megfelelő ragasztók, eltávolítók és a használandó szerszámok mind fontos kellékei az egész folyamatnak. Kategóriák szerint csoportosítottuk termékeinket, hogy minél egyszerűbben megtaláld, amit éppen keresel. Adott kategóriákban többféle listanézetben is megtekintheted a felhozatalt. Általában a legnépszerűbbek szerinti nézet a leggyakrabban alkalmazott, de az utolsó feltöltés szerinti is igen hasznos, hiszen így tájékozódhatsz az újdonságokról is.

Amennyiben már kiválasztottad a rendelni kívánt darabokat, add kosárhoz, és néhány adat megadása után már el is kezdjük feldolgozni a rendelésed. Néhány napon belül nekiláthatsz a maketted alakításának.

Szűrés
Gyártó
Főcsoport
Termék státusza