Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Borgward

Ebben a kategóriában Borgward modellautóinkat találod, melyek között többféle típus és szín áll rendelkezésedre. Imádod a régi idők vagány darabjait? Ezek a makettek csak rád várnak! Dobd fel a nappalid egy jól megtervezett makettgyűjteménnyel. A kész autómodellek azonnal kiállíthatók, így kevés szabadidő esetén is tökéletesek.

Mindig is vonzottak a veterán járgányok? Nálunk, a Modellfutárnál bőséges a választék. Megteremtheted a saját otthonodban azoknak az időknek a hangulatát egy-egy realisztikus kocsimodell révén. Alkosd meg a vágyott kollekciót, mely minden ismerősödet lenyűgözi!


1termék 11

A kész modellek remek ajándékok is, ehhez csupán azt kell kinyomoznod, hogy a barátod számára melyik típus lenne az igazi. Derítsd ki, hogy mely Borgward modell nyerné el tetszését!

Realisztikus autómodellek gyűjtőknek 

A gyűjtők álma, hogy minél több különleges makettet megszerezhessenek, ezáltal olyan gyűjteményeket hozhassanak létre, amelyek egyediek és feltűnőek. A legideálisabb, ha egy vitrinben kerülnek kiállításra a választott darabok, ezáltal védve lesznek, és nem kell külön a takarításukkal foglalkozni. 

A kész modellek előnyösek mindazok számára, akik nem szeretik az aprólékos összeszerelési folyamatot, illetve azoknak is, akik kevés szabadidővel rendelkeznek, mégsem akarnak lemondani a makettek nyújtotta boldogságról. A gyári makettek nagyon szépen kidolgozottak, a valóságbeli másuk minden egyes apró jellegzetességét tartalmazzák, a színek, a forma és a komplett dizájn szempontjából is. 

Kiváló választás gyűjtőknek, ajándék gyanánt, önmagad megjutalmazására. Ne álljon üresen a vitrin, miért ne kerülhetne néhány makett a könyvespolcra is, egy pedig a tévé mellé? Úgy rendezed el őket, ahogyan jólesik. Ettől ilyen szép ez a makettezős hobbi.

Borgward modellautók bőséges kínálata

Régóta vágysz egy Isabella Coupe 1957-es modellre? Fehér vagy inkább piros színben képzelted el? Nálunk többféle típus közül választhatsz, hiszen az egyik fő célkitűzésünk, a folyamatos bővítés. Igyekszünk a legszínesebb választékot biztosítani az autómakettek terén is. 

Már kiválasztottad a Borgward autódat? Ez esetben fusd át komplett autómodell kínálatunkat, és böngéssz a számodra szimpatikus márkák között is! Olyan gyűjteményt szeretnél, amelyben többféle márka példányai szerepelnek, vagy kizárólag veterán járműveket gyűjtenél? Nem kell megalkudnod, hozz létre több különálló részleget a lakásodban, ahol más-más felhozatal szerint rendezheted a makettjeid. Ezek a modellek a régi filmek vérpezsdítő hangulatát idézik. Akárcsak egy nyomozós filmben. A különleges darabokkal elhozhatod az otthonodba ezt az érzést.

Hogyan használd webáruházunkat? 

Konkrét elképzelés esetén kereshetsz az „Autó” kategória alatti márkák szerint. Az egyes alkategóriákon belül pedig állíthatod a listanézetet is. Ez különösen akkor segítség, ha például a legfrissebben feltöltött darabokat tekintenéd meg. Kilistázhatod a termékeket ár és név szerint növekvő, de csökkenő sorrendben is, ahogyan épp szimpatikus. Amennyiben az érdekel, melyek a legnépszerűbb autómakettek egy adott márkán belül, állítsd a népszerűség listanézetre. Így azok az autók kerülnek előre, amelyek a legkelendőbbek jelenleg. 

Amint kiválasztottad a legtökéletesebbet, add kosárhoz, majd egy egyszerű megrendelési folyamat által könnyen leadhatod rendelésed. Ezt követően pedig nincs más hátra, mint előkészíteni a makett helyét. Néhány nap, és már gyönyörködhetsz is benne.

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Típus
Anyaga
Termék státusza