Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Metal Color

Ebben a kategóriában a Metal Color termékcsaládba tartozó Mr. Metallic festékeket találod, melyek révén igazán gyönyörű fémes hatásokat jeleníthetsz meg. Főbb tulajdonságaik megegyeznek a C széria tulajdonságaival, vagyis gyorsan száradnak, és kemény felületet garantálnak. Az MC jelöléssel ellátott festékeket nem szükséges hígítani, míg a GX és SM jelzésűekhez a C szériás hígítók alkalmazhatók. Az észteralapú makettfestékek 10 és 18 ml-es kiszerelésekben érhetők el.

 

Bőséges színpalettából válogathatsz, a legnépszerűbbek közé tartozik a Metal Dark Blue GX216, a Metal Yellow Green GX211 és a Rough Gold GX217. Fedezz fel még több különleges színárnyalatot!


31termék 121
31termék 121

Hígításhoz nyugodt szívvel használhatod a Mr. Color hígítók összes változatát. Merülj el a Mr. Metallic termékek bőséges kínálatában, és alkoss még élethűbb példányokat! Az igazán realisztikus művek akkor születnek, ha a legtöbb festési módot megismered, és kitapasztalod, hogyan érdemes dolgozni az egyes festéktípusokkal. 

 

Metal Color termékcsalád széles választéka

 

Webáruházunk Mr. Hobby makettfestékek szekciójában találod az észteralapú Metal Color termékpalettánkat, melyek különleges fémes hatást biztosítanak. 

 

Válogass igényeid szerint, és varázsold még realisztikusabbá kedvenc makettjeidet! A gyönyörű színek és az egyedi effektek által megtöltheted őket élettel, és még valóságosabb alkotások születhetnek. 

 

A termékeket megjelenítheted saját preferenciáid alapján, a jobb felső sarokban lévő opciók révén. Kilistázhatod a Metal Color festékeket betűrendben, név, illetve ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben. Megtekintheted a legfrissebben feltöltötteket és a legnépszerűbb színeket egyaránt. Utóbbihoz válaszd a “népszerűség szerint” lehetőséget, előbbihez pedig “felvitel szerint” az általad preferáltat. 

 

Változatos termékkörünk segítségével a leggyönyörűbb katonai repülőket, harci gépeket alkothatod meg. A valódi fémes hatás révén lenyűgözheted ismerőseidet is. 

 

A színek jelentősége a makettezésben

 

Ennél a hobbinál minden egyes lépés alapos koncentrációt és tervezést igényel. Éppen ettől olyan különleges és lebilincselő, hiszen amíg elmerülsz a repülők, autók vagy a sci-fi modellek világában, egy kicsit betekintést nyerhetsz azokba az időszakokba. Sokkal mélyebben megismerheted az akkori korszakot, az ütős modellek révén pedig saját otthonodban élheted át mindezt.

 

Legalább annyira különleges a makettfestés, mint maga az összeállítás folyamata. A színek keltik igazán életre ezeket a csodás hasonmásokat, és válnak egészen élethűvé. Ahhoz, hogy a valóságbeli járművek minden jellegzetességeit tartalmazzák, nagyon aprólékosan és gondosan kell megtervezned az egyes lépéseket. Fontos, hogy megismerd a különböző festési módokat, és kialakítsd a saját rutinodat. 

 

Mikor ajánlottak a Metal Color festékek?

 

Mr. Metallic termékek javasoltak olyan makettek esetében, amikor valamilyen fémes hatás elérése a cél, például járműveknél, autóknál, katonai repülőknél, harci gépeknél, páncélos tankoknál. A változatos színpaletta lehetőséget teremt, hogy szinte bármilyen árnyalatú makettfestéket beszerezhess. 

 

Gyönyörű fémes felülettel láthatod el kedvenc repülőmodelledet vagy a vágyott autódat! A gyakorlás és tapasztalatszerzés idővel eljuttat a kiállításra váró mintapéldányokhoz. 

 

A megfelelő szín kiválasztásához kövesd a gyártó ajánlásait, és végezz egy kis eredetkutatást. Annál szebb végeredménnyel számolhatsz, minél rutinosabban dolgozol. 

 

Szerezz be még több árnyalatot csupán néhány kattintással!

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza